Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Selectie Nederlands Elftal Vrouwen Wk 2019


Harper S Bazaar

Nederland was een van de deelnemende landen aan het wereldkampioenschap voetbal vrouwen 2019 in Frankrijk. Result Dit is de selectie van Oranje Vrouwen voor het WK in Frankrijk. Result Het wereldkampioenschap voetbal vrouwen 2019 was de 8e editie van het wereldkampioenschap voetbal vrouwen dat werd. Result Bekijk hier een overzicht van alle selecties. Result Ken jij alle namen van het vrouwenelftal al Deze Nederlandse leeuwinnen gaan dit WK 2019..


Bondscoach Andries Jonker heeft zijn 23-koppige WK-selectie bekendgemaakt. De selectie van Nederland met de clubs waar zij het afgelopen seizoen voor speelden. Op zondag 23 juli komt Nederland voor het eerst in actie op het WK Check hier alles wat je moet weten over het. Damaris Egurrola in duel met Jennifer Hermoso tijdens het WK..



Ek Vrouwen

Web Nederlands elftal vrouwen - 1 maart 1700. Onderstaande tabel geeft de selectie weer voor de Olympische Spelen. Het Nederlands elftal wordt ook vertegenwoordigd door. In de selectie van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal staan diverse. Het Nederlands elftal heeft vrijdag een belangrijke zege geboekt op Schotland..


Result Selectie Nederlands elftal Dames De onderstaande 24 speelsters maken deel uit van de selectie voor de wedstrijden in. Result Het Nederlands Elftal Dames is het hoogste team vrouwelijke hockeyers dat Nederland vertegenwoordigt in. Result De selectie van de Oranje Dames Zaal voor het WK in Zuid-Afrika 5 tot en met 11 februari 2023 Begeleiding. Result De Nederlandse vrouwen zijn sinds jaar en dag een grootmacht in het hockey Al in 1984 werd de Olympische titel in de wacht. Result De selectie van Jong Oranje Dames voor hockeysters onder 21 jaar..


Komentar